Списание "Beauty" - месец декември

КОЗМЕТИЧНИТЕ ТЕРАПИИ НА 21 ВЕК!

За хората, които обичат нещата от живота…

За всички, които чувстват красотата…

За тези, които искат да бъдат едно ниво над другите…

Казват, че най-красивата дреха на човека е неговата кожа. Може би много хора няма да се съгласят с това твърдение и ще се впуснат да изброяват различни марки облекло, световно известни дизайнери, да представят нови материи и декорации, за да опровергаят тази теза. И въпреки това, всеки един дълбоко в себе си ще признае, че нито една дреха не би могла да прикрие лошо поддържаното тяло или нездрава кожа, без блясък, с белези на остаряване и умора. Нашата кожа е това, което представяме пред околните. И тя иска грижи. Но не половин часова процедура преди някой празник или тържество, а постоянно внимание и добре затвърдени навици за поддържане.

Козметиката се развива и напредва с изключително бързи темпове. Големите козметични компании водят помежду си жестока борба за надмощие и пазари. Всяка година се представят нови и нови продукти, терапии, апаратура. Изключително добри, с перфектно качество, полезни за тялото ни, с по-бърз или по-траен ефект. Но всички те всъщност водят една единствена борба – тази с времето. С биологичното и най-вече преждевременно остаряване на тялото.

Няма единна формула, нито терапия, нито метод, които да решат проблема на всяка една жена. Изборът е голям, а преценката е индивидуална. Важно е грижата за кожата и тялото да се превърне в начин на живот.

Ще ви представим едно място със своеобразна атмосфера, една елитна SPA козметика, една революционна терапия и най-новата апаратура в услуга на вашето здраве и красота!

Сред хаоса на забързаното ежедневие, в сърцето на големия град възстановителен таласокозметичен център Charmant посреща ценителите на здравето и красотата, търсещи душевен и физически комфорт и хармония. Тук откривате изтънченост и професионализъм без компромиси, оригинален подход, прецизна консултация и индивидуална програма за всеки. Каталогът от услуги на центъра е изключително разнообразен и включва всички актуални и търсени козметични терапии, балнеологични процедури и общооздравителни програми. На това място намирате топло приятелско отношение, атмосфера на уют, същевременно старание и перфектност в работата.

Charmant ви предлага три ексклузивни стъпки:

  1. Правилната диагностика е 50% решение на проблема.

Charmant представя на своите клиенти Multi Dermascope® MDS 800 – най-новия и единствен по рода си в страната апарат за професионален анализ на кожата! Той осигурява точна диагностика на нивото на мазнина, влага, пигментации, еластичност и биологично остаряване на кожата на лице, тяло, коса и скалп. Избор на подходящ SPF за кожата.

Фирмата производител е лидер в разработването на медицинско оборудване за професионална диагностика, в това число и апарати по поръчка на световно известни марки като Lancome, Biotherm, Vichy, Helena Rubinstein и др.

Чрез ВИДЕОМОНИТОРИНГ с Visioscope® BW 30 skin camera и графично проследяване на резултатите след всяко изследване, клиентите получават пълна информация за подобренията в състоянието на кожата, съобразно приложените терапии. Индивидуален подход, реална диагностика и възможност за ефективна терапия. Първа и основна стъпка в грижата за вашата красота и здраве!

  1. Новите технологии - OXYGEN EXCELLENCE!

Най-новият и модерен апарат за активно и дозирано насищане на кожата с кислород в дълбочина! Неинжекционен метод, приложим за лице и тяло. Подобрява микроциркулацията чрез крио-ефект. Предотвратява признаците на стареене, редуцира фините линии и бръчки. Възстановява мекотата, тонуса и еластичността. За свеж и равен тен на кожата. Приложим след лазерна терапия и дермоабразио. Стимулира клетъчните механизми на обновление. Неинжекционна мезотерапия за третиране на целулит и отпускане на кожата. Използва се при всички типове кожа и не дава странични ефекти!

Oxynergy Paris - хармония за вашето тяло

Третира клетките от дълбоките слоеве на епидермиса. Връща кожата към нормалния 24 дневен обновителен период. Използваните високоефективни продукти на елитната козметична линия PEVONIA BOTANICA достигат до най-дълбоките зародишни слоеве на кожата и подпомагат нейното оздравяване и обновление. В края на всяка терапия защитната бариера на кожата се затваря и по този начин се предотвратява вредното влияние на агресивни фактори като светлина (UV), замърсяване, свободни радикали.

Индикации: предотвратяване стареенето на кожата,  загуба на еластичност, бръчки, мазна кожа, суха кожа, разширени пори, кожни несъвършенства, акне, възпалителни процеси, зачервявания, петна, соларно увредена кожа, пигментации, белези, целулит и стрии.

Системен и безопасен подход за подмладяване на кожата!

Интензивен курс от 1-4 лечебни процедури седмично в рамките на 1 месец,  последван от поддържащи 1-4 терапии месечно.  Резултатите са незабавни, отлични и дълготрайни!

  1. Професионалната козметика – новаторство и гаранции за качество         

Charmant ви представя една от най-елитните козметични линии PEVONIA BOTANICA – световен SPA лидер, присъстващ в най-известните  курортни комплекси, туристически дестинации, day - SPA и козметични салони по цял свят. Аплодирана за феноменалните си познания в областта на професионалния и домашен SPA. Високо оценена с възможността да предоставя максимално чувство за холистично блаженство и терапевтична релаксация. Във всяка точка на света гарантира " SPA знание" за всеки клиент. PEVONIA е там, където са нужни явни, изпитани, ефективни решения за специфичните нужди на кожата. Терапиите на PEVONIA BOTANICA са разработени с пълна грижа за кожата и включват 100% чисти активни концентрати на хиалуронова киселина, колаген, еластин и морска ДНК, създадени чрез Freeze-dried технология. Задължителни са, в съчетание с Microdermoabrasio, в обновяващите програми с Oxygen Excellence!                                                                                                

 Pevonia Botanica ...винаги в  процес на търсене, ...винаги   в процес на откриване, ...винаги  в  процес на създаване, ...никога в застой!

CAVIAR PERL & ESCUTOX  – революционна терапия, която ще сбъдне една от вашите мечти...
PEVONIA BOTANICA ви предлага най-модерната терапия, осигуряваща защита против стареене – с чист екстракт от хайвер, перлен екстракт и революционната съставка ESCUTOX.

Терапия ВЕЧНА МЛАДОСТ – с трифазно нанасяне на маските – Filmo-Tech, Myoxy-Caviar Cream Mask, Myoxy-Caviar Powder – иновационна производствена технология, при която маската се активира незабавно от температурата на кожата на клиента. Дренаж, подхранване, блясък, изгладени линии. По-малко бръчки, повече младост.

Изборът PEVONIA BOTANICA е равен на успех

Charmant предлага професионална лекарска консултация, съставяне на терапевтична програма и избор на правилните продукти за домашна грижа и възстановяване на кожата.

Вкусът към добрата козметика и умението да поддържа добър външен вид са привилегия на истинската търсеща и чувствена жена!

Charmant ви предоставя пълноценни мигове на отмора, освобождаване от стреса и възвръщане на младостта. Направете възможно вашата индивидуалност да бъде забелязана!

SPA WELLNESS & RELAXATION


Изработка на уеб сайт от ProVision