АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ

ДЕРМОСОНИК ТЕРАПИЯ

Комбинация от ултразвук  и  вакуумна  неинвазивна  субдермална терапия, въздействат комплексно и ефективно върху нерешими до момента  естетични проблеми  и  дефекти. Качествена терапия на целулит, затлъстяване, циркулаторни нарушения, терапии на белези    и стрии, ремоделиране на тялото.
Механичният микромасаж подобрява храненето и регенерацията    на обработените тъкани, придава на кожата блясък и еластичност, има обезболяващ  и релаксиращ ефект върху мускулите. Улеснява лимфния дренаж на токсините и елиминирането на мастните натрупвания.
Революционен метод за борба с естественото биологично остаряване на тъканите.

Цялостен Дермосоник

Продължителност: 50 мин.
Цена за еднократна процедура: 30 лв.

 
 

Частичен Дермосоник

Продължителност: 25 мин.
Цена за еднократна процедура: 20 лв.

ЕЛЕКТРОМОДЕЛАЖ

Електротерапията е насочена към реоформяне на тялото, стягане    и  укрепване  на  мускулите, подобряване на кръвообръщението.
Серия от импулси предизвикват затопляне на тъканите, засилват клетъчната  обмяна  и  разграждането  на  натрупаните  мазнини. Активира се производство на колагенни и еластични микрофибри, съживява се повяхналата и отпусната кожа. Чрез професионално комбинирана програма, деликатно се въздейства върху нервната система, успокоява се болката, отстраняват  се напрежението  и стреса. Постига се цялостна релаксация и общо възстановяване.

Чрез съвременна и модерна апаратура се постига ефект на:
- реоформяне на тялото
- отстраняване на локализирано затлъстяване
- мускулна гимнастика и терапия на целулит
- подобряване на кръвообръщението
- стягане и тонизиране на тялото
- укрепване и моделиране на бюста

Продължителност : 45 мин.
Цена за еднократна процедура : 12 лв.

ДУЕЛКА - МЕДИЦИНСКА ПРОГРАМА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА МАСТНИТЕ ДЕПА БЕЗ ХИРУРГИЧЕСКА НАМЕСА !!!

С методите на физиотерапията и програма ДУЕЛ-КА можете с настроение и желание да коригирате недостатъците си!

Зоните, които могат да бъдат обработвани посредством тези методи са:

* корем и талия  -  една зона

* седалище  -  една зона

* задна част бедра  -  една зона

* предна част бедра  -  една зона  

* подбедрици  -  една зона

Програмата включва 4 етапа на обработка на всяка проблемна зона с мастни натрупвания и целулит:

15` - ДЕРМОСОНИК – интензивна вакуумна обработка на целулитната зона, механично разбиване, разнасяне на мастните натрупвания и целулитните шлаки, засилване на кръвообръщението и лимфодренажа, дълбока обработка на кожа и подкожие.

20`  -   КАВИТАЦИЯ – това е най-същественият етап от програмата. Представлява физичен процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. При кавитацията се използват високочестотни вълни от порядъка на 3MHz, които генерират микромехурчета в третираната област. Тези мехурчета се спукват в следствие на промените в налягането на мастните клетки, превръщат мастните клетки в течност,  която се свързва с водата в организма и се извежда посредством лимфната и отделителна система по естествен начин.

  5` - УЛТРАФОНОФОРЕЗА – с помощта на ултразвук се вкарват през кожата антицелулитни продукти под формата на гел, чиито съставки стимулират разтварянето на мазнините, потенцират дренажа на застоялите течности, засилват производството на колаген и укрепват тъканите.

15` -  ЕЛЕКТРОМОДЕЛАЖ – с помощта на комбинация от нискочестотни токове се предизвиква вазодилатация, термоефект, засилване обмяната на клетките, разграждане на мазнините/ липолиза/, засилва се реабсорбцията на застойните течности, подобряват се мускулният тонус и обмяна, стягат се обработените тъкани.

Програма ДУЕЛ-КА е с доказан резултат още при първата процедура - до 2см намаляване на обиколката. Благодарение на кавитацията и на останалите физиотерапевтични методики, Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита и мастните натрупвания, без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна терапия.

Във всеки един етап от програмата се прилагат различни параметри на апаратурата, в зависимост от индивидуалния проблем на клиента:

- начална форма на целулит с леки изменения в тъканите

- напреднала форма на целулит с изразени мастни натрупвания

- силно изразен целулит с леки циркулаторни изменения

- оточен целулит в резултат на изразени циркулаторни нарушения

- изразен целулит в съчетание с разширени вени или при клиенти с протези

Необходимият брой е 8 до 10 терапии, за получаване на ефективен, траен резултат. Изпълнява се по 1 терапия на 5-7 дни.  

Продължителност на една процедура за 1 зона: 60 мин.

Цена на еднократна процедура за 1 зона: 50 лв.


 

Уеб дизайн от ProVision