ФИЛЪРИ ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА под наименованието RESTYLANE е най-широко използваният в световен мащаб дермален филър!  Ако търсите безопасен начин да подобрите визията си с естествени продукти и да постигнете дълготраен ефект, Restylane е подходящият избор за вас.

Restylane ви дава възможност да моделирате лицето си зонално по ваше желание:

- да заличите фините линии и бръчки около очите или устните
- да оформите овала на лицето или скулите
- да увеличите обема или да подчертаете контура на устните
- да освежите кожата на лицето, шията или деколтето.

Restylane представлява кристален гел от стабилизирана хиалуронова киселина – нормална съставка на кожата, която отговаря за задържането на влага, хидратира и създава обем в тъканите.  С напредване на възрастта количеството на хиалуроновата киселина  в организма намалява, което налага да се търсят начини за нейното възстановяване.

Инжекциите с Restylane внасят нужното количество в зони, където вече се наблюдава сухота, загуба на еластичност, поява на бръчки. Инжектираният гел моментално възстановява обема на кожата и в рамките на няколко седмици привлича достатъчно вода, а с нея минерали и хранителни вещества, и като цяло подобрява състоянието на третираната зона.  Ефектът е незабавен и видим!


Restylane е авангарден, биоразградим гел, базиран на патентованата технология на Q-Med за производство на стабилизирана неживотинска хиалуронова киселина NASHA™.
Restylane се разгражда изцяло в тъканите в рамките на 6 до 12 месеца.
Гелът притежава свойството изоволемична деградация, което означава, че полученият обем и съответно ефект от инжекцията, се запазва до цялостното разграждане на продукта в тъканите.

Преимущества:
• Впечатляващ, незабавен, видим естетичен резултат!
• Ненадминат лифтинг ефект с по-малко количество продукт!
• Разработен специален продукт за всяка отделна третирана зона
• Дълготраен резултат - 6 до 12 месеца!
• Неперманентен, изцяло разградим продукт
• Позволява самостоятелен избор на клиента за повторно инжектиране и корекция на визията
• Безопасен, одобрен от FDA естетичен продукт, не се нуждае от предварителен тест

Цена на процедурата - определя се от вида на препарата, който се поставя и от количеството.  Варира между 310 лв. и 610 лв. за ампула Restylane.  Според нуждите на клиента е възможно да се постави комбинация от продукти за съответната зона.

Естетичната корекция с Restylane се извършва след медицинска консултация и избор на най-подходящия продукт или комбинация от продукти, в зависимост индивидуалните нужди и особености на лицето!

 

Консултанти:  д-р Тамара Петрова            

                          д-р Живко Кънев

                               

Уеб сайт от ProVision