ХИМИЧНИ ПИЛИНГИ

Ново поколение професионални химични пилинги с различна концентрация. Изборът на всеки един от тях се определя от естеството и интензивността на проблема, който трябва да бъде решен, както и от индивидуалните особености на всеки пациент.

Пилинг Млечна киселина - подходящ за лечение на бръчки и фотоостаряване на кожата. Използва се за всички фототипове и за пациенти с по-леки проблеми. Прилага се при първи признаци на остаряване и увреждане на кожата. Стимулира синтеза на нов колаген и еластин, образува защитен филм и хидратира епидермиса. Има депигментиращо действие, изравнява тена и връща блясъка на кожата.

Цена за еднократна процедура: 80 лв.

 

Пилинг Бадемова киселина - алфа-хидрокси киселина, извлечена от бадем. Изключително подходяща за мазна кожа с комбинация от фотоостаряване, акне и хиперпигментация. Има антисеборейни и кератолитични свойства. Осигурява антибактериално действие върху микроорганизмите при акнеична кожа. Предимствата на бадемовата киселина са, че не води до драстични видими изменения, промените стават постепенно и това позволява на пациентите да продължат своя нормален начин на живот.

Пилинг Салицилова киселина - салициловата киселина носи своето име от латинската дума SALIX (върба), от чиято кора е била извлечена за първи път. Действа върху проблемна кожа, идеална е за третиране на милиуми (бели точки), води до изтъняване на роговия слой и позволява по-лесна екстракция. Използва се за лечение на белези от акне, хиперкератози, дисхромия и бръчки. Подходяща е за акнеична и мазна кожа, както и за кожа с широки пори.

Пилинг Гликолова киселина - плодова киселина, извлечена от захарната тръстика. Богата е на витамини, минерали, растителни хормони и захари. Има значителен капацитет за стимулиране на образуването на колаген, еластин и други дермални субстанции. Стимулира клетъчната регенерация. Препоръчва се за провеждане на подмладяващи процедури, намаляване на бръчките и мимическите линии. Гарантира ефект на стягане и лифтинг. Осигурява отлична хидратация на кожата, подхранва и възстановява. Стимулира елиминирането на токсините и в същото време доставя кислород и енергия до клетките. Предотвратява преждевременното остаряване на кожата.

Всеки един от изброените химични пилинги има обновяващо и подмладяващо действие, почиства, избелва и освежава кожата.

Изборът на пилинг и броя необходими процедури за постигане на желания резултата се определя според реакцията на кожата на всяка следваща терапия и след консултация със специалист.


 

Уеб сайт от ProVision