ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

ЗОНА I     - вежди, горна устна, скули, уши, ареоли

                   Цена:    15 лв.

ЗОНА II    - брадичка, бакенбарди, шия, врат, пръсти

                   Цена:    20 лв.

ЗОНА III   - мишници, рамене, частични бикини I зона

                   Цена:    35 лв.

ЗОНА IV  - частични бикини II зона, ръце до лакът

                   Цена:    50 лв.

ЗОНА V   - цели бикини, зона интим мъжe

                   Цена:    70 лв.

ЗОНА VI  - цели ръце, корем

                   Цена:    80 лв.

ЗОНА VII - гърди, седалище, подбедрици

                   Цена:    90 лв.

ЗОНА VIII - бедра, гръб

                   Цена:  110 лв.

 

ЕТО НЯКОИ ПРЕДИМСТВА НА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ В БОРБАТА С НЕЖЕЛАНОТО ОКОСМЯВАНЕ:

Нежеланото окосмяване е сериозен естетичен и психологичен проблем. Стандартните методи като бръснене, депилатоари, кола маска, са болезнени, досадни и имат краткотраен ефект.

За да гарантира отличен резултат и решаване на проблема, Charmant ви предлага LASER 500 D - нова диодна система на испанската фирма SORISA за лазерна епилация с най-широк обхват по отношение на фототипове кожа и оцветяване на косъма. Лазерът генерира импулси с дължина на вълната 810 нм, която има голям афинитет към косъма и голяма дълбочина на проникване. Лазерът действа чрез превръщане на енергията на светлината в топлинна енергия, която се поглъща от определени структури на косъма / най-вече пигментът меланин /. Това води до изгаряне и разрушаване на космения фоликул чрез т.нар. фототермолиза.

При LASER 500 D светлината е монохромна, насочена, високо интензивна и селективна.  При процедурата ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ светлината се поглъща максимално от меланина в космения фоликул и същевременно се поглъща слабо от кожата. В сравнение със системите за фотоепилация, лазерният лъч попада точно върху целта - косъма.

В човешкото тяло проникват на дълбочина, достатъчна да се отсрани и най-дълбокия фоликул, вълни от порядъка на 600 - 1000 нм. LASER 500 D е с дължина на вълната 810 нм, оптимална за отстраняването както на повърхностните, така и на дълбоко разположените космени фоликули.

Както лазерът, така и системите за фотоепилация са неспособни да отстраняват руси и бели косми, тъй като те не съдържат достатъчно пигмент меланин. Също така и двата вида техника не могат да се прилагат при хора с по-тъмна кожа /фототип V и VІ/, тъй като пигментът в кожата поглъща енергията на лъчите и служи като бариера за косъма.

Още едно предимство на LASER 500 D е уникалната методика на приложение с директен контакт върху кожата, без болка и без опасност от изгаряне.

ПРЕДИМСТВА НА LASER 500 D
• максимална дълбочина на проникване
• селективно унищожаване на косъма, без увреждане на съседни структури и кожа
• безболезнена процедура и практически невъзможно изгаряне на кожата
• изключително бърза и сигурна процедура

Процедурите се изпълняват през 6 – 8 седмици! Така лазерът обхваща максимален брой прорастнали косъмчета, подлежащи на обработка, необходими са по-малък брой процедури, а резултатът е по-добър!

Общият брой процедури - индивидуален и варира от 8 до 12-13 /при хормонален проблем се налага консултация с ендокринолог/.
За 8 процедури - резултатът е до 80% елиминиране на нежеланото окосмяване. А за 12-13 процедури - резултатът е до 100% отстраняване на окосмяването.

ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ е съвременна и сигурна терапия,

която ви гарантира изключителен ефект!

Facebook приложение от ProVision