МЕЗОТЕРАПИЯ ЛИЦЕ И ТЯЛО

Специалистите в Charmant ще ви предложат медицински процедури за деликатно и постепенно отстраняване на неестетични следи от акне, хиперпигментации, бръчки и възпаления.

Прецизно разработени професионални анти-ейдж терапии за обновяване, избелване, стягане и лифтинг могат да допълнят цялостната и ефективна грижа за кожата ви, да възстановят нейната енергия и жизненост.

Препоръчаните, след съответна консултация с лекар, процедури премахват увредените слоеве на епидермиса, почистват в дълбочина, стимулират регенерацията на клетките и производството на колаген, възстановяват нормалния релеф на кожата.

МЕЗОТЕРАПИЯ - уникален метод в естетичната медицина, при който в мезодермата на кожата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микорелементи и техни коктейли. Този метод дава бързи и добри резултати. Буквално за часове се постига заглаждане на бръчките, стягане на кожата и подобрение на цялостния профил на кожата. Методът е лек, почти безболезнен. Мезотерапията е един уникален метод за бърза хидратация, дълбоко подхранване, възстановябане и подобряване на еластичността на кожата и превенция на образуването на бръчки. Прилага се като интензивна грижа за кожата на лицето, за лечение на косопад, за терапия на целулит, хиперпигментации и др.

Мезотерапията е една прекрасна алтернатива на хирургичните методи!

Продължителност 10 - 20 мин.

Цена за терапия на лице: 100 лв.

Цена за терапия на скалп и тяло: 80 лв.

Уеб сайт от ProVision