СПА ЕТИКЕТ

СПА центърът е място на спокойствие и отмора. Уважавайте тишината и уединението на всички гости. За да можем да осигурим среда, предразполагаща към цялостно СПА преживяване, молим нашите Клиенти да спазват общоприетия СПА етикет:

Предварителната резервация Ви гарантира, че ще получите желаната терапия в най-удобното за Вас време. Моля уведомете при записването си, ако страдате от високо кръвно налягане, алергия, разширени вени и друго заболяване или ако сте бременна. Тази информация ще даде възможност на нашия персонал да Ви предложи най-подходящата за Вас СПА терапия или процедура, в унисон с Вашите нужди. Ако имате предпочитание към определен терапевт, уточнете го. Опитайте нещо ново, като се вслушате в съвета на нашите служители или други гости на СПА центъра. В света на козметиката и СПА терапиите има много какво да откриете.

Продължителност на терапиите. За да се насладите пълноценно на терапията, бъдете при нас 10 минути преди запазения час. Така ще можете да поемете дъх и да се подготвите за процедурата. В случай на закъснение, това ще съкрати времетраенето на Вашата терапия и ще намали нейната ефективност. Вашата терапията трябва да приключи навреме, за да не бъде ощетен следващия гост. Началото на терапията започва с часа на резервацията и приключва с напускането на СПА кабината. Времето за събличане, обличане и душ в кабината за терапия е процедурно време.

Анулиране на резервация. Charmant Beauty & Wellness Center  разбира, че понякога се налага да закъснеете или да се откажете от записания час, но очакваме да уважите персонала и да ни уведомите своевременно. Това е от значение - искате ли респект, проявете респект!

Посетители. Минималната възраст на гостите, ползващи нашите услуги и терапии, е 16 години. Изключения се допускат само за специалните козметични програми за тийнейджери. В терапевтичните кабини се допускат единствено клиентите, които ще се възползват от съответната терапия. Придружителите са длъжни да изчакват във фоайето на СПА центъра.

Спа облекло. В СПА центъра можете да обличате това, в което се чувствате удобно. Въпреки че повечето хора се събличат напълно за СПА терапия, това не е наложително. Нашите терапевти са обучени да осигуряват Вашия комфорт, като покриват частите от тялото, които не са включени в терапията. Открита остава само тази част от тялото, върху която се работи. След като терапевтът Ви инструктира как да се приготвите, излиза за 2-3 минутки, за да се оправите на спокойствие. За определени СПА програми на Ваше разпложение има халати, хавлии, еднократно бельо и чехли, както и възможност да ползвате душ преди процерурата. Съветваме Ви да не носите ценности. Charmant Beauty & Wellness Center не поема отговорност за изгубени или откраднати вещи.

Комуникацията с терапевта е важна. Можете да обсъдите с него/нея всички аспекти на Вашата програма, включително светлина, звук и температура в стаята. Ако имате въпроси по отношение на терапията или по някое време изпитате дискомфорт, ако желаете по-дълбок или по нежен масаж, споделете с терапевта. Преди да започне процедурата, кажете кои са проблемните ви места. Ако имате гъдел, предупредете! Силният натиск се справя с него. Ако нещо в работата на СПА терапевта Ви смущава, кажете. Имате право веднага да прекратите процедурата.

След като терапията приключи, дайте си 2-3 минутки "да се събудите", но не забравяйте, че следващият клиент чака. Не ставайте рязко, за да не ви прималее.

Атмосфера. За да поддържаме постоянна атмосфера на релаксация и уважение към всички Клиенти, ние учтиво Ви молим да държите мобилните си телефони изключени по време на целия Ви престой и да провеждате разговори в общите помещения на СПА центъра в умерен и тих тон, незасягащ личното пространство на останалите.

Топли и студени напитки се сервират като комплимент от Charmant Beauty & Wellness Center.

Клиентите на Charmant Beauty & Wellness Center спазват високи етични и морални норми. За неуместно се счита:

*  Сексуално офанзивно поведения спрямо персонала или останалите Клиенти
*  Проява на агресивно нетрезво състояние
*  Арогантно поведение спрямо персонала или останалите Клиенти

Ако сте доволни от процедурата, кажете на терапевта. Изразете своята благодарност и в материален стимул. Допълнителното възнаграждение не е включено в цената на терапията и изцяло зависи от вашата удволетвореност от професионализма на нашите терапевти. Спа терапевтът е човекът, който се грижи лично за Вашето здраве и душевен уют. Сумата зависи от степента на вашето задоволство – за приемливи се считат максимум 10 до 20% от цената. Може да бъде дадена лично или оставена на СПА - рецепцията за съответния терапевт.

Цените  на всички услуги и продукти за домашна грижа са в лева, с включен ДДС. Можете да уредите сметката си в СПА центъра на рецепцията преди или след терапията.

Charmant Beauty & Wellness Center си запазва правото на промянa на цените.

Козметични продукти. Всички продажби на продукти за домашна грижа са окончателни.

Подаръчният сертификат е личен, валиден 3 месецa от датата на закупуване и не може да бъде осребряван. Процедурите, упоменати в сертификата, могат да бъдат заменени с други, по избор на приносителя на сертификата, което става след консултация и потвърждение от персонала на СПА центъра.

Предплатени процедури. Всички предплатени процедури са с валидност 1 година от датата на закупуване, освен ако изрично не е упоменато друго в абонаментна карта на клиента.

Желаем Ви прекрасни мигове в Charmant Beauty & Wellness Center!

Уеб сайт от ProVision