СПА ЕТИКЕТ

Центърът за здраве и красота е място на спокойствие и отмора. Уважавайте тишината и уединението на всички гости. За да можем да осигурим среда, предразполагаща към цялостно приятно преживяване, молим нашите Клиенти да спазват общоприетия етикет на поведение:

Предварителната резервация Ви гарантира, че ще получите желаната терапия в най-удобното за Вас време. Моля уведомете при записването си, ако страдате от високо кръвно налягане, алергия, разширени вени и друго заболяване или ако сте бременна. Тази информация ще ни даде възможност да Ви предложи най-подходящата за Вас терапия или процедура, в унисон с Вашите нужди. Опитайте нещо ново, като се вслушате в нашия съвет или на други гости на Центъра за здраве и красота. В света на козметиката и естетичната медицина има много какво да откриете.

Продължителност на терапиите. За да се насладите пълноценно на терапията, бъдете при нас 10 минути преди запазения час. Така ще можете да поемете дъх и да се подготвите за процедурата. В случай на закъснение, това ще съкрати времетраенето на Вашата терапия и ще намали нейната ефективност. Вашата терапията трябва да приключи навреме, за да не бъде ощетен следващия гост. Началото на терапията започва с часа на резервацията и приключва с напускането на терапевтичната кабина. Времето за събличане, подготовка и обличане е процедурно време.

Анулиране на резервация. Charmant Beauty & Wellness Center  разбира, че понякога се налага да закъснеете или да се откажете от записания час, но очакваме да уважите персонала и да ни уведомите своевременно. Това е от значение - искате ли респект, проявете респект!

Посетители. Минималната възраст на гостите, ползващи нашите услуги и терапии, е 16 години. Изключения се допускат само за специалните козметични програми за тийнейджери. В терапевтичните кабини се допускат единствено клиентите, които ще се възползват от съответната терапия. Придружителите са длъжни да изчакват във фоайето на Центъра за здраве и красота.

Облекло. В Центъра за здраве и красота можете да обличате това, в което се чувствате удобно. За Вашия комфорт се покриват частите от тялото, които не са включени в терапията. Открита остава само тази част от тялото, върху която се работи. За определени програми на Ваше разпложение има хавлии, еднократно бельо и чехли, както и възможност да ползвате душ преди процерурата. Съветваме Ви да не носите ценности. Charmant Beauty & Wellness Center не поема отговорност за изгубени или откраднати вещи.

Комуникацията с терапевта е важна. Можете да обсъдите с него/нея всички аспекти на Вашата програма, включително светлина, звук и температура в стаята. Ако имате въпроси по отношение на терапията или по някое време изпитате дискомфорт, споделете с терапевта. Преди да започне процедурата, кажете кои са проблемните ви места. Ако нещо в работата на терапевта Ви смущава, кажете. Имате право веднага да прекратите процедурата.

След като терапията приключи, дайте си 2-3 минутки "да се събудите", но не забравяйте, че следващият клиент чака. Не ставайте рязко, за да не ви прималее.

Атмосфера. За да поддържаме постоянна атмосфера на релаксация и уважение към всички Клиенти, ние учтиво Ви молим да държите мобилните си телефони изключени по време на целия Ви престой и да провеждате разговори в общите помещения на Центъра за здраве и красота в умерен и тих тон, незасягащ личното пространство на останалите.

Топли и студени напитки се сервират като комплимент от Charmant Beauty & Wellness Center.

Клиентите на Charmant Beauty & Wellness Center спазват високи етични и морални норми. За неуместно се счита:

*  Сексуално офанзивно поведения спрямо персонала или останалите Клиенти
*  Проява на агресивно нетрезво състояние
*  Арогантно поведение спрямо персонала или останалите Клиенти

Ако сте доволни от процедурата, кажете на терапевта. Изразете своята благодарност и евентуални препоръки. Вашето мнение е ценно за нас!

Цените  на всички услуги и продукти за домашна грижа са в лева, с включен ДДС. Можете да уредите сметката си в Центъра за здраве и красота на рецепцията преди или след терапията.

Charmant Beauty & Wellness Center си запазва правото на промянa на цените.

Козметични продукти. Всички продажби на продукти за домашна грижа са окончателни.

Подаръчният сертификат е личен, валиден 3 месецa от датата на закупуване и не може да бъде осребряван. Процедурите, упоменати в сертификата, могат да бъдат заменени с други, по избор на приносителя на сертификата, което става след консултация и потвърждение от персонала на Центъра за здраве и красота.

Предплатени процедури. Всички предплатени процедури са с валидност 1 година от датата на закупуване, освен ако изрично не е упоменато друго в абонаментна карта на клиента.

Желаем Ви прекрасни мигове в Charmant Beauty & Wellness Center!

Уеб сайт от ProVision